- 3D Gamers

Beginnende Handen Voor Poker Toernooi Beginners

 

Mocht u nieuw zijn op limit hold’em pokertoernooien, dan kunt u wel eens onzeker zijn met welke handen u met een pot mee zou kunnen gaan. Wanneer u op tv naar een poker toernooi kijkt, ziet u vaak dat spelers met allerhande soorten van handen met een pot mee gaan en zelfs ermee verhogen en het is u allemaal waarschijnlijk niet duidelijk of u hetzelfde zou moeten doen.

Als u nog nooit enige vorm van online poker heeft gespeeld, dient u zich eerst bekend te maken met de premium begin handen. Als een vuistregel geldt, dat wanneer beide kaarten in de A tot T range zijn, u een speelbare kaart heeft. Hoe hoger de kaarten zijn, hoe beter. Ook paren zijn over het algemeen speelbaar: Hoe hoger, hoe beter. De beste handen zijn handen als AA, KK, QQ, AK en AQ. Het heeft meerwaarde indien beide kaarten van dezelfde kleur zijn, of dicht bij elkaar liggen, maar dit dient niet uw enige afweging te zijn.

Veel spelers spelen graag opeenvolgende kaarten van dezelfde kleur, zoals 8d 9d of 4h 5h. De reden van deze voorkeur is, dat wanneer u een grote hand flopt, dit vaak goed verborgen is en u zo een grote pot kunt winnen. U kunt echter ook in grote problemen raken met zo’n hand, als u de flop slechts ten dele vangt of als iemand een hogere straat of flush flopt..

In het begin van het toernooi, zou u alleen premium kaarten moeten spelen. Er zit vaak niet veel geld in de pot en uw chips zijn waardevol. Het is een goede poker strategie om te wachten op hoge kaarten, groot te floppen en potten van de verliezer van uw tegenstanders te winnen. Later in het toernooi, als de blinds en de gemiddelde stackgrootte omhoog zijn gegaan, kan het zijn, dat u het zelf nodig vindt, of dat het nodig is, uw range van start handen te vergroten.

U moet bereid zijn om meer handen in een late positie te spelen. Als u als eerste handelt, is een KT geen goede hand om met een pot mee te gaan, aangezien u in de problemen raakt als u een K flopt en uw tegenstander een hogere heeft. Indien u echter één van de laatste spelers bent, bent u in een betere positie om uit te knobbelen of u een goede hand hebt, daarom zijn dit soort handen het vaak waard om te spelen.

About Hunt Leecolby

Read All Posts By Hunt Leecolby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *